Orvosi Esztétika

Orvosi Esztétikai Centrum

Szolgáltatásaink | Árlista | Kapcsolat

Kedves Olvasó!

2013. február 16-án a DE OEC Bőrgyógyászati Klinika Orvosi Esztétikai Centruma hivatalosan is megnyitotta kapuit.
Rendelőnkben magas szakmai színvonalú orvosi háttérrel és a legmodernebb gépi, technikai eszközökkel szeretnénk átfogó esztétikai szolgáltatásokat nyújtani, azoknak a hölgyeknek és uraknak, akik bármilyen bőrgyógyászati és szépészeti problémával rendelkeznek.
Tevékenységünk fő profiljai közé tartoznak a lézeres kezelési eljárások, ezen belül a szőrtelenítési, érkezelési, pigment halványítási kezelések.
Szolgáltatási palettánk további fontos részét képezi az arc természetes megfiatalítása, melyet hyaluronsavas ráncfeltöltéssel, illetve különböző ablatív és nonablatív lézeres eljárásokkal érhetünk el.
Az orvosi- esztétikai bőrgyógyászat mellett kiemelten foglalkozunk az általános bőrgyógyászat különböző területeivel, hatékony kezeléseket nyújtunk számos bőrproblémára.
Szolgáltatásaink között megtalálhatja az anyajegyvizsgálatot, anyajegy és egyéb kisebb műtéti beavatkozások elvégzését, aknés bőr kezelését és egyéb bőrelváltozások diagnosztizálását, gyógyítását.
Rendelőnkben orvosi konzultációt követően azonnal igénybe veheti szolgáltatásainkat.
Célunk, hogy minden kedves páciensünk és betegünk elégedetten távozzon rendelőnkből. Így nem csak a napjukat, hanem a jövőjüket is szebbé tehetjük!
A Debreceni Egyetem KK Orvosi Esztétikai Centrum - árlistája itt olvasható.